torstaina, marraskuuta 23, 2006

Jalat tukevasti ilmassaAsutus on niin tiivistä, ettei makkaratehtaaseen saa kuvausetäisyyttä edes kiipeämällä katolle. Antenni on nyt uusittu taiteilija Matilaisen avustamana. Kiitos, Jussi. Melkein kaikki kanavatkin näkyy. Ei mua niitä kiinnosta katsoa, mutta on mukava tietää, että ne on olemassa.

Viime yö meni miettiessä makkaratehtaan hankalia porrasratkaisuja. En ymmärrä vieläkään minkätyyppiset portaat sinne saa sovitettua ja miten ne yleensä saa kasattua. Olisiko U-malli vai Y-malli...vaiko ehken L-malli paras? Luulin veistäjänä ymmärtäväni jotain tilasta. Pakko nöyrtyä. Kaksiulotteisuus olisi niin yksinkertaista...kuin maalarin elämä.

(kirjoitti jukka)

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

ajattele Jukka tasoina

teemu

4:31 ip.  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Joonas meni sotapoliisikoulutukseen ja on onnellinen. Hän ratkaisisi ongelman heilauttamalla itsensä köydenvarassa ikkunan läpi, kuten siellä on opetettu.

8:52 ip.  
Anonymous jukka said...

Köysi on ratkaisu moneen ongelmaan. Joonakselle terveisiä. Ja kaikki muutkin sarjakuvapiirtäjät heti armeijaan tekemään sarjakuvareportaasia! Siis ne jotka sinne pääsee.

9:16 ip.  
Anonymous jukka said...

Teemulle: piste, viiva, pinta, unto pusa hymyilee pilven reunalla. Neljännen ulottuvuuden kuvan voi rakentaa 3d-palikoista. Hyvin suunniteltu on 1/2:ksi tehty, paljonko on huonosti suunniteltu? Vastaus desimaalin tarkkuudella. Hmm...ehkä tasoissa on ratkaisu.

1:42 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Taiteilija Matilainenhan vois itekkin toimia antennina, on vähän samanmallinen...:D

10:18 ip.  
Anonymous jukka said...

En määrittelisi Jussia antennimaiseksi reseptoriksi, pikemminkin indikaattoriksi tai kuvataiteen lakmuspaperiksi.

1:39 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home