keskiviikkona, marraskuuta 15, 2006

Stressi vähenee
Nyt on öljypoltin huollettu. Kotitalon lämpöpatterit alkoivat siinä samalla lämpiämään. Huoltovinkki kylmille pattereille: hakkaa putkia vasaralla, kunnes alkaa pihinä kuulumaan. Eiköhän se öljynkulutuskin siinä sitten nouse, mutta eipähän tarvitse palella. Törkypesäke nimeltä kattilahuone pitäisi siivota seuraavaksi ja kattila olisi syytä vaihtaa uuteen...joskus. Nyt välihousut ja villasukat komeroon ja patterin viereen löhöämään. Mysigt - sanoisi ruotsalainen.

(kirjoitti Jukka)

3 Comments:

Anonymous Jasu said...

Meillä on lamppu ollut pimänä pannuhuoneesta jo 2 viikkoa, joten ei ole väliä miltä siellä näyttää.

Sain muuten melkein ilmaiseksi 7 metriä sitä valokuvvajien käyttämää taustapahvia. Alan nikkaroimaan kunnon motion capture-studiota tohon pihavajaan, missä aikaisemmin oli kalkkunoita. Siitä tulee Kidutuskoneen Motion Kapture Sentteri sitten. Enää puuttu jalusta. Siellä onkin kaksi 400 watin natikkaa jo valmiina odottamassa.

Onko postilooraan odotettavissa lihaisia paketteja lähiaikoina? Toivottavasti ei kun on hampaat vähän siinä kunnossa, ettei saata kuin liemiruokia. Oletteko Hannan kanssa jo keskustelleet siitä liukutangon hankkimisesta, vrt. kansanlääkintä/umpitaudin parannus jne.

11:39 ap.  
Anonymous jukka said...

Kävin tänään tutustumassa sellaiseen pellettipolttimeen. Tarjosivat kuumaa makkaraa ja poltinta hyväuskoisille. Muuten olen sitä mieltä, että öljy pitää polttaa pois, ennenkuin mietitään uusiutuvia luonnonvaroja. Loppuu siihen se nahistelu!

6:19 ip.  
Anonymous jasu said...

No tuohan on outo kommentti noinkin uskovaiseksi katsomaltani mieheltä. Milläs sitten ruokitaan uskonsotia jos öljy palaa loppuun? Pelkällä tuulivoimallakin varmaan lämmittäisi sellaisia muoviputkia, jotka risteilisivät metsässä ja joihin olisi ahtautunut suomalaisia.

12:13 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home