lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Ensilumi vielä kun sitä on

Ihmeellisiä nämä kuvanvakaajat. Yökuva 6 sekunnin valotusajalla käsivaralta. Kuva ei ole totaalisen tuhnu. Tehdas tässä valossa näyttää hyvinkin rapautuvalta. Taidanpa lohduttaa itseäni Halloween-glögillä.

kirjoitti jukka

3 Comments:

Blogger Jasu said...

Tosiaan ihmeellisiä ovat.

Muuten, kun noissa uusissa digeissä on vissiin nyt 5mp niin helposti ajattelee, että kyllähän se nyt mulle riittää, mutta äkkiä se kapasitetti jää kuitenkin pieneksi - se on aika lelu sellanen vielä. Tuo 10mp on riittävä. Tein itse sen virheen, että hankin tollasen 5mp:n kameran. Olisi pitänyt odotella ja säästää ja ostaa järkkäri sitten.

4:20 ip.  
Anonymous Jasu said...

Niin siis omaan käyttöön mulle riittäisi vaikka 2mp mutta yrtäs mennä myymään niitä kuvia sitten. Turha vittuilla että juoksisin uusimman rojun perässä. Kaman pitäisi olla sellasta että sillä pärjää seuraavat 5 vuotta ainakin. Noihin mun tekstuuri-kuviin riittää ihan hyvin toi 4mp. Nyt kyllä siirryn takaisin filmiaikaan, et silleen.

11:31 ap.  
Anonymous jukka said...

Tääkin taitaa alunperin olla 5 mp:n kuva. Tykkään kyllä noista huonoista ja halvoista kameroista, kun niillä tulee suttuisia yllätyksiä värien kanssa. Todellisuus on usein liian julmaa kuvattavaksi sellaisenaan.

1:25 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home