sunnuntaina, marraskuuta 12, 2006

Kusetus on pöllittyEU-komissio onnitteli torstaina hampurilaisketju McDonald'sia ja 11 muuta yritystä niiden osallistumisesta eurooppalaisten ylipainon vastaiseen taisteluun. Muiden kehuttujen yritysten joukossa olivat muun muassa virvoitusjuomayhtiöt Coca-Cola ja Pepsi.

4 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

"Ensin tehdään sairaita ja sitten sairaala"

9:33 ap.  
Blogger Jasu said...

Maailma on absurdi.

Hei jos tuon nuo fillari-veistokset teille kun ne saatanan roistot käski poistaa ne parkkipaikkansa tieltä (kulttuurikeskuksen pihalta) jos tehdään lattiaan reikä kun ne on 6 metriä korkean tangon päässä, sitä tankoa voisi sitten liusua tahi liukua alakertaan? Tuo hämeenlinnan uusi kulttuurikeskus on itse asiassa bordelli.

Päivän uutisotsikko: "Suuri kulttuuribordelli valmistuu hämeenlinnaan."

11:15 ap.  
Blogger hanna/jukka said...

Tällä hetkellä yläkertaan pääsee vain hissillä. Jokin inhimillisempi väline pitäisi kehitellä. Portaita olin ajatellut, mutta miksipä ei putki.

Taide ei taida enää kuulua kulttuuriin. Autoilukulttuuri kuulostaakin tutummalta termiltä.

11:34 ap.  
Blogger Jasu said...

Joo Okei mää tuon ne sitten tullessani.Saan varmaan Hannusen Timpalta kiviporan lainaan että saadaan se reikä tehdyksi lattiaan, betonia se kai on?

Onko teillä ihan oikeasti hissi siellä? Tuntuu surrealistiselta ajatella, että talossa jossa asuu, olisi hissi. Varmaan mukava nakuna ajella sillä öisin! Niin niitä kansanedustajia tehtaillaan (ennustus).

12:48 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home