torstaina, marraskuuta 16, 2006

Rahan viimeinen käyttöpäivä

Niin siisti keksintö kuin ilmaiset nettipuhelut onkin, niin skype-raha on kotoisin kapitalistin anuksesta. Skyperahalla voi soittaa normaaliin puhelimeen, mutta se menettää arvonsa 180 päivässä, ellei sitä käytä tai osta lisää. Meitä kustaan silmään. Vähän mutta riittävästi.

(kirjoitti Jukka)

10 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

Näin kävi. Mietin mitä vittua voisi tehdä että saisi hyvitystä. Aina tulee mieleen samat vanhat lentokoneen ohjaamiset Skype-konttoriin.

Suomen kuluttajaviranomainen tuskin tykkää tuosta.

1:27 ap.  
Anonymous jukka said...

Joku näilläkin pikkunipistyksillä kerää kaiken löysän rahan itselleen. Suomi taas on niin pieni maa, että täällä pitää tehdä isoja vääryyksiä rikastuakseen. Ja niihän ne tekee.

1:49 ap.  
Blogger Jasu said...

Niin siis (halloota) J voisitko tehdä äänet yhteen pätkään?

4:51 ip.  
Anonymous jukka said...

Kerropa tarkemmin minkälaisesta pätkästä on kysymys ja minkälaista ääntä kaipaat.

5:42 ip.  
Blogger Jasu said...

Minnekähän voisin lähettää sen? Mulla on siitä sellanen matalaresoluutioinen versio zipattuna, mutta ne parempi resoluutioisetkin on tossa CDllä (toivottavasti ainakin) ja se pitäisi editoida kasaan. Onko ne äänet paras laittaa ihan viimeksi vai miten?kä?

Tapahtui tehtaalla on se nimi. Saisi senkin joskus valmiiksi asti.

6:28 ip.  
Anonymous jukka said...

Laita vaikka johonkin näistä: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_one-click_hosters ja lähetä mulle linkki. Yleensä mä leikkaan vähän äänen mukaan, elikkä äänet ensiksi. Mutta voi toimia toisinkin päin. Olis mukava nähdä se pätkä kuiteskin ensin vaikka editoimattomana, niin tietäis vähän mistä on kysymys

7:24 ip.  
Blogger Jasu said...

http://www.zippyvideos.com/3709677166298556/tapahtuitehtalla/
kuten kuulla sopii ne äänet on ihan vain osviittana siellä.

9:27 ip.  
Anonymous jukka said...

Hei. Hienoa. Olisin otettu jos pääsisin muokkaamaan tuon äänimaailmaa. Mä en vaan saa ladattua tuota omalle koneelle tuolta zippyvideoista. Voitko laittaa sen filenä jollekin palvelimelle? Tai saisko sen hi-res version jotenkin itselleen, niin pääsis suoraan hommiin.

12:57 ap.  
Blogger Jasu said...

No vastaan nyt tännekin. Tarkastan, että noi kaikki otokset on tallessa ja lähetän vaikka ne CDt. Siis ne pätkät on rendattu .tga-kuviksi, kuten tapana on jos 3D-animaatiota tehdään. Niitä voi muokata sitten tekstitiedostoina. Ja ne saa nätisti auki premieereen. Ja jos tekstiä tulee olen tehnyt niin, että avaan vain esim. ekan kuvan photosoppiin ja siinä muokannut.

12:37 ip.  
Anonymous jukka said...

Uus kone piti semmoista tohinaa, ettei täällä mitään editointia voinut ajatellakaan. Nyt se on viritelty kuntoon. Ei muutaku vilimiä tännepäin.

2:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home