keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Lumi on hyvä eriste

5 Comments:

Blogger Jasu said...

Wau, että on hyvän näköisiä! Ihan tulee vesi kielelle! Paljonko on korkeutta?

Muuten jos kaipaatte hieman liian monimutkaista, riskihköä, huonoselkäistä, osaamatonta aputyövoimaa täällä olisi tarjokas, palkka voisi olla vaikka 12 pulloa ykkösolutta päivässä. En olekkaan juonut sen vahvempaa yli vuoteen. Meni homma vähän niin synkäksi Juhan hautajaisten jälkeen, että meinasi tulla toiset hautajaiset heti siihen perään. Kuin Antti Litja sanoi, tulin sellaiseen uskoon, että viina ei sovi minulle. Joten voisi olla, että en kiipeä rikkomaan naapurin parveketta tällä kertaa.

Pitää nyt rämpiä tuonne korpeen.

6:57 ip.  
Anonymous jukka said...

Ei ole mittanauhaa tässä. Mikä olisi hyvä mittayksikkö?...röökiaski, cd-levy, passi, vaaksa, peenis, maitotölkki... kasvit ovat vähän korkeampia kuin a4-arkki.

Mitätahansa tekemistä on vaikka kuinka paljon ja palkkalkin kuulostaa kohtuulliselta. Talven tultua remonttihommiin täytyy suhtautua karhumaisella asenteella. elikkä peittoa vedetään korville ja tv-lupatarkastajalta purraan pää irti. Siihenkin olisi hyvä olla ennakkoluulottomia apumiehiä.

2:53 ap.  
Blogger Jasu said...

Mitä se on peniksissä?
En mä kyllä kenenkään päätä suostu puremaan poikki.
Ja miten se liitty tv-lupatarkastajiin?
Voihan sitä vaikka toivoa että salama iskee niihin tai jotain? Tuo yksikin tv-lupatarkastaja pani parkkipirkkoa tuolla kulttuurikeskuksen kahvilassa kun pallosalama iski sen palleihin! Hyi saatana mikä sotku!

4:09 ip.  
Blogger Jasu said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

4:51 ip.  
Blogger Jasu said...

Onko kaktusten kasvattaminen sama asia kuin olla jumala, vai kuvaako se vain halua olla jumala? Vai onko jumalana oleminen sitä, että on riippumaton luonnonvoimista, kuten ajan suunnasta ja joidenkin asioiden tapahtumattomuudesta?

7:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home