maanantaina, helmikuuta 05, 2007


Prince's square 63

Romanttinen voi olla näkymä niinkin haisevan hostellin ikkunasta, ainakin kuvassa.
Täällä kotona pakkanen ja melankolia seuraavan taideproggiksen puutteessa (tosin väistymässä). Matkasta toipumiseen tuntuu kuluvan ikuisuus, loputon jono kellon ympäri nukuttuja öitä.

Kävin keskussairaalan kuntosalissa. Eksyin kellariin niin, että jouduin tulemaan ulos jostain takaovesta ja kävelemään viimassa kilometritolkulla ennen kuin löysin parkkiksen. Karttakin oli kädessä mutta ei se mitään auttanut. Ääliöitä löytyi siltäkin salilta. En tarkoita nyt itseäni vaikka niinkin voisi päätellä.

Kiitos Anulle onnitteluista. Joko talo on valmis?

kirjoitti Hanna

3 Comments:

Blogger gzx444 said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

7:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei Hanna,
no täälläkin nukuttaa kellojen ympäri, tosin aurinko valonsa kanssa tuo hieman jo virtaa. Minäkin kävin kuntosalilla pitkästä aikaa, kun alkaa oma kehon tuntemuskin hävitä tämän raksaväsyn keskellä.
Talo ei ole valmis,mutta etenee. Kattojen levytys menossa, joten pintaa vaille valmista, kohta! Lattojen,keittiön ym. valinnat käsillä. Tässä vaaditaan luonteenlujuutta, ettei sorru kovin kallisiin juttuihin, mihin ei ole oikeasti varaa. Toisaalta huonoon ei ole varaa senkään vertaa.
Niin, ja takassa ja leivinuunissa rätisee iloisesti jo tuli! :)

Joko teidän katto on aivan valmis?

Pakkasterkuin Anu

10:08 ip.  
Blogger hanna/jukka said...

mistäs sen tietää onko se katto valmis vai ei, kun se on niin helvetin korkealla ettei uskalla eikä osaa kiivetä katsomaan. vaikka sinne menisi niin ei tietäisi mikä paikka on tehty loppuun, mikä ei, kun ei tajua asiasta juuri mitään.

vakavasti ottaen, kai se on tehty kun yhtään kattoukkelia ei ole näkynyt pariin viikkoon. olen yrittänyt soittaa, haluaisin avaimemme takaisin. kukaan ei vastaa puhelimeen. no, enpähän minäkään sitten pane postiin sitä aliurakoitsijan tuntilistaa joka näyttää olevan kirjekuoressa sähköjohdon alla makkaratehtaan ovenpielessä. jos vaikka unohtaisivat laskuttaa..
en ihan ysiä antais numeroksi ruukille asiakasystävällisyydestä.

12:17 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home