maanantaina, tammikuuta 29, 2007

LomallaOtin opetustöistä viikon loman vain huomatakseni, että elämä ei ole lomaa. Lapsi ei pidä maanantaista eikä kuvataidekerhosta. "Kyllä mä tykkään piirtämisestä ja maalaamisesta, mutta mä en tykkää TAITEESTA!"

Belgiasta tuli paksu ja tyylikkäästi taitettu kirja, joka kertoo koko Factor44:n historian. Mä jaksan ihailla noita Antwerpenin merirosvoja jotka menee reilusti marginaalissa. Nyt ne sanoo lopettavansa koko projektin, kun siitä tuli liian suosittu - pistävät kiinteistöt remonttiin ja aloittavat koko homman alusta uudella nimellä. Sitäpaitsi tämä taidekirja on erityisen siisti, kun siinä on raportti MVET:n Benelux-operaatiosta. Ja artikkeli Porin perf06-tapahtumasta on tasaveroisena Lontoon, Bangkokin, Geneven ja muiden suurkaupunkien vastaavien hässäköiden seassa.

Taiteilijapariskunta Kariranta-Rahkila joutui Porin vierailullaan nukkumaan vuotavalla ilmapatjalla, pahoittelemme sitä. Tampereen Telakalla järjestetty Perfo-ilta oli mennyt hyvin, vain TVO (Teollisuuden Voima Oy) ei ollut tykännyt. Kuulemani mukaan taiteilijaparkaa oli uhkailtu oikeustoimilla ja logon käyttöä viattomassa videoteoksessa oli yritetty kieltää. Saahan sitä yrittää, pelotella ulkomaisia taiteilijavieraita vaikka Siperialla. Meillä on käytössämme lakimiesnainen, joka pitää tällaisista haasteista.

Jepjep. Kotona pitäis tehdä kaikenlaista ja aika ei tunnu riittävän mihinkään.

(kirjoitti jukka)

2 Comments:

Blogger Keijo Ahlqvist said...

Tyttäresi on siis samoilla linjoilla isin kanssa.

Niin, ITE on ainoaa ryhyrikästä taidetta.

Täällä peloteltiin kakarat flässillä niin että lintsaavat loppuviikon.

11:47 ip.  
Anonymous jukka said...

Kun tytär sai valita iltalukemiset itse niin se haki hyllystä Seitsemän Veljestä - sen Nelimarkan animaation pohjalta kuvitetun, jossa ei puhuta koiramäkeä ja kiroillaan. Mikäpäs siinä, sitähän lukee ääneen ihan mielellään.

Flässi on semmoinen paketti, että sitä pitää vähän nieleskellä.

12:54 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home