Lihapullapallerot
400 grammaa naudan jauhelihaa
125 grammaa pekonia
125 grammaa fetajuustoa
1/2 desiä mustia oliiveja
3 - 4 valkosipulin kynttä
pikku purkki tomaattipyreetä
1 kananmuna
1 tl timjamia
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
Ruskista pekoni. Silppua kaikki ainesosat pieniksi. Lorauta päälle eiliset punaviininjämät ja sekoita. Pyörittele pikku palleroita ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Liikaa tomaattia sanoo vaimo.
125 grammaa pekonia
125 grammaa fetajuustoa
1/2 desiä mustia oliiveja
3 - 4 valkosipulin kynttä
pikku purkki tomaattipyreetä
1 kananmuna
1 tl timjamia
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
Ruskista pekoni. Silppua kaikki ainesosat pieniksi. Lorauta päälle eiliset punaviininjämät ja sekoita. Pyörittele pikku palleroita ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Liikaa tomaattia sanoo vaimo.
Tunnisteet: jugu
0 Comments:
Lähetä kommentti
<< Home