perjantaina, toukokuuta 23, 2008

Uusi perheenjäsen

Eilen saapui kissa-asukas. Virkeä eläin opettelee talon tavoille mm. kiipeämällä kirjahyllyyn ja lönöttämällä tietokoneen näppäimistön edessä. Ymmärrän, ettei koostumukseltaan epäilyttävä kissan valmisruoka kelpaa, mutta miksi ei maistu kauppahallista noudettu tuore silakka? Hei, älä syö sitä kaktusta!

Tunnisteet:

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Herra Mun Jee! Onpa komee tyyppi. Aika aristokraattinen silleen sfinskimäisellä tavalla!

2:31 ip.  
Blogger KaisOOooo said...

Kissa! Musta! Onpa se iso! Onko se vanha? Mistä se tuli? Mikä sen Nimi on? Onko se tyttö vai poika? Piättekö te sen sisäkissana? Onpa se ihku:D Ja tulipa paljon kysymyksiä:D

Oikein hyvvää kissaeloa teille sinne! Muistakaa ostaa kalliita raksuja sille jos raksutatte sitä, mielellään jostain vaikka eläinläkäriltä, ettei tuu vammasta kissaa<3

Mie aina huolehin ku on ite oppinu kantapään kautta:D:(

5:04 ip.  
Blogger jukka said...

Nuori poikakissa, luultavasti siitä kasvaa vielä melkoinen jölli. Rekkurescuen kautta löytyi Porin pieneläinrankkurin hoivista. Olivat antaneet nimeksi Onyx, pitänee ristiä uudelleen vähän arkisemmaksi. Essi ehdottaa nimeksi Sakari Onnentassua.

5:55 ip.  
Blogger KaisOOooo said...

Sakari Onnentassuhan on mahtava nimi<3 Onyx on vähän hintahtava. Hieno kisu kyllä!

3:57 ip.  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Voisitko pyytää Essiä sanomaan ihailevia terveisiä Sakari Onnentassulle.

7:50 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Sakari on jo nyt kelpo jöllikkä, mutta naukuu välillä vauvan äänellä. Kakkalaatikon putsaukseen se osaa komentaa, joten sisällä on eletty ainakin osa elämää. Mietin, jätettiinkö me sen punainen äiti löytöeläinkotiin. Punainen ja Mustis oli löydetty yhdessä, ja punainen oli kuulemma kurmottanut Mustia niin, että eläinkodin täti oli päättänyt erottaa ne. Sakari-Mustis moikkasi punaista kissaa kalterien läpi heti lattialle päästyään, muita ei tervehtinyt.

Mut, ei meille mahdu aikuista punaista kissaa, koska meille tulee Katrin Lillin pikku poika tässä kesällä.

Kauneus on läsnä nyt aina kodissamme. Ja pikku hiljaa selviää mitä sen lisäksi muuta.

Hanna

7:55 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hei. Terveiset täältä mutkakadulta. Oona käski lähettää hyvää terveisiä ja että kissa on mustin näköinen. Roope taas kysyi, tykkääkö se tuoremehusta. Ihana kissa, toivottavasti se tulee hyvin toimeen Lillin pennun kanssa...niin mä en tiennytkään, että Lillil on taas tullu pentue. Se on kyllä jo niin hyvä äiti, että, eiköhän se ole ihan tasapainoinen tapaus. Mekin haluttas eläinvauva, nyyh.

t. Johanna ja hömpät

8:56 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home