tiistaina, joulukuuta 26, 2006


Vieraannus


Tervehdys, lukija.

Joulu alkaa olla pulkassa. Kymmenen kilon kinkku on syöty ja äitini lähti kaksi tuntia sitten. Alan pian järjestämään tiliotteitani ja muuta paperisälää jota onkin kertynyt pari lipastonlaatikollista. Pakkoneuroosille vallan antaminen on suurin nautinto.

Jahas, olen kuulemma sotkenut jotkut nauhoitukset. Heti kun tietokoneen ääreen istahdan, niin voin olla varma että jotain käsittämätöntä tuhoutuu. Pitäisköhän hommata oma kone?

naiset pysyköön tiskipaljun ääressä niin ei tule vahinkoa?

kyllästyttää nämä pyhät, onneksi loppuu.

(kirjoitti Hanna)

Seinäjoella on näyttely jossa on tuo työ. Teoksen jälkeinen tyhjiö..

6 Comments:

Anonymous Jasu said...

Itsekkin olin sellaista veistosta suunnittelemassa, missä portaat...En vain saanut sitä oikein selkeäksi kuvaksi niin lykkäsin ajatuksen hautomoon odottelemaa, jos siitä vaikka jotain jonain päivänä syntyisi uusi Jeesus tai kädetön ja päätön apina, mitä pitää kantaa selässään.

Millainen tuo seinäjoen näyttelypaikka on?

3:39 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Vautsi, hienolta näyttää, rehevä-mehevä pusikko:D

KaisOOO

5:14 ip.  
Anonymous Jasu said...

Niin tossa on hieno kaari ensinjärkytyinkankaankäytöstämutta-
olenjotottunutsiihen

8:02 ip.  
Blogger Keijo Ahlqvist said...

Ja portaat on aina myös kauniita.

Ja kuitit ynnä tiliotteet.

10:21 ip.  
Blogger hanna/jukka said...

seinäjoen näyttelypaikka on.. kuinka tuota nyt luonnehtisin.. tilana jokseenkin käyttökelpoinen joskaan ei miteskään viimeiseen asti hiottu, kaukana siitä. sijaintia luonnehtii kotitalousoppilaitoksen alakerrassa oleilu, se on outoa se. ikkunoita ei ole, mutta lamppuja aika tavalla. omituinen lattiamateriaali ja mataluuden tuntu mutta neliöitä reilusti yli 500.

kuitteihin ja lomakkeisiin liittyvää taidetta olisi hyvä tehdä myös. ehkä en heitäkään pois. vaikeus heittää pois on joskus ongelma. viime talvena sain vaivoin luovuttua varastoimistani täysistä imurin pölypusseista. niistä tulisi helvetin hieno muuri, mutta elämänikä ei riitä keräämään tarpeeksi materiaalia.

kyllä niistä muutakin hienoa olisi saanut. kaduttaa.

11:33 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ai että minä rakastan sitä että maailmassa on ihmisiä joita kaduttaa pölypussien poisheitto!!!!! Se on ehkä parasta mitä tiedän!! Vain hullut ja taiteilijat!! Mie taidan alkaa kerätä kans jotain, ihan vaan sympatian vuoksi.

KaisOOOOo

11:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home